Szakmai stáb

Szakmai stáb

Dr. Szegedi Boglárka Beatrix
Dr. Szegedi Boglárka Beatrix
Rehabilitációs szakorvos
Szakorvosunk a Marosvásárhelyi Orvosi És Gyógyszerészeti egyetem elvégzése után 2011-ben költözött Magyarországra, majd a szakvizsgát Fiziká...Szakorvosunk a Marosvásárhelyi Orvosi És Gyógyszerészeti egyetem elvégzése után 2011-ben költözött Magyarországra, majd a szakvizsgát Fizikális medicina és rehabilitációs orvoslásból 2016-ban Budapesten szerezte meg. A rehabilitációs medicina széles spektrumából stroke és mozgásszervi rehabilitáció valamint amputált betegek rehabilitációs területén tevékenykedik járó- és fekvőbeteg ellátás keretein belül.
Kovács Mirjam
Kovács Mirjam
Fizioterapeuta
Több, mint 20 éve dolgozom az egészségügyben, és szakasszisztensként tevékenykedem a fizioterápia területén. Az évek során rengeteg tapaszt...Több, mint 20 éve dolgozom az egészségügyben, és szakasszisztensként tevékenykedem a fizioterápia területén. Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem, és számos betegnek segítettem abban, hogy visszanyerje mozgékonyságát és egészségét. Számomra az a legfontosabb, hogy a pácienseim jóléte és gyógyulása a középpontban álljon. Az egészségügyi szakemberként büszke vagyok arra, hogy segíthetek másoknak a fizikai rehabilitációban és az egészségük helyreállításában.
Szivák Zsófia
Szivák Zsófia
Gyógytornász-fizioterapeuta, Sportfizioterapeuta
2014-ben végeztem Gyógytornász – fizioterapeuta BSc szakon. Diploma után a betegek gyógyítása mellett a sportolók rehabilitációjára is képez...2014-ben végeztem Gyógytornász – fizioterapeuta BSc szakon. Diploma után a betegek gyógyítása mellett a sportolók rehabilitációjára is képeztem magam, mind a sérülés kezelés, mind a prevenció és teljesítmény fejlesztés szempontjából is. Nyitott vagyok az új eljárások megtanulására és használatára akár a gyógytornáról, akár más kiegészítő terápiákról legyen szó. Szívesen alkalmazom a legkorszerűbb technikákat a sérültek és betegek kezelésénél.