Game Ready
Főoldal / Kezelések /
Game Ready

Game Ready

Regeneráció felsőfokon

Game Ready eszközzel egy alkalommal alkalmazhatunk hideg-, kompressziós-, és kontrasztterápiát egyaránt. Elsősorban sportolók számára, a mozgatószervrendszeri megterheléseket követően a hatékonyabb regeneráció érdekében alkalmazzuk. Ezenfelül kiváló kiegészítése a rehabilitáció során alkalmazott fizikoterápiás kezeléseknek a gyógyulási folyamatok érdekében.

A lokálisan alkalmazott hidegterápiával fájdalomcsillapítás érhető el, míg a hideg és meleg hőmérséklet periodikus váltakozásával a vér- és nyirokkeringés serkentése történik, ami a salakanyagok fokozott távozását idézi elő a szervezetből, így a regenerációs időt lerövidítve. Kompressziós terápia és hidegterápia együttes alkalmazásával a salakanyagok ürülése és fájdalomcsökkentés egyaránt elérhető.

Milyen problémák esetén javasolt a game ready alkalmazása?

  • Mozgatószervrendszeri fáradásos és túlterheléses tünetek tünetek
  • Regenerációs és rehabilitációs folyamatok setén
  • Izom és ízületi sportsérülések

Mikor nem javasolt a game ready használata?

  • Vénagyulladás akut fázisai
  • Mélyvénás trombózis és tüdőödéma gyanúja vagy kórtörténete
  • Érelmeszesedés vagy krónikus alsóvégtagi ischaemia
  • Nyiroködéma vagy egyéb krónikus vénás betegség
  • Nem kezelt magas vérnyomás
  • Perifériás verőérbetegség

Kezelt területnek megfelelően szabad bőrfelületet biztosító ruházat viselése ajánlott a kezelés hatékony elvégzéséhez.

DS Medical

Szakértőnk

Bogdán Leila
Bogdán Leila
Humánkineziológus
2022-ben végeztem MSc Humánkineziológia szakon terhelésélettan és rehabilitáció, illetve táplálkozástudomány és sport-dietetikai specializá...2022-ben végeztem MSc Humánkineziológia szakon terhelésélettan és rehabilitáció, illetve táplálkozástudomány és sport-dietetikai specializáción. Tudásom gyógymasszőri, valamint fizioterápiás asszisztens képzéssel egészítem ki. Jövőbeni terveim között egyetemi tanulmányaim doktori iskolában való folytatása is szerepel. Célom, hogy minden egyes mozgatószervrendszeri deficitet és sérülést átfogóan szemléljek, így komplex terápiás programot hozzak létre valamennyi hozzánk érkező személy számára.
Game Ready

IDŐPONTFOGLALÁS

Foglaljon időpontot kényelmes, azonnal
vagy az alábbi elérhetőségeken