Game Ready
Főoldal / Kezelések /
Game Ready

Game Ready

Regeneráció felsőfokon

Game Ready eszközzel egy alkalommal alkalmazhatunk hideg-, kompressziós-, és kontrasztterápiát egyaránt. Elsősorban sportolók számára, a mozgatószervrendszeri megterheléseket követően a hatékonyabb regeneráció érdekében alkalmazzuk. Ezenfelül kiváló kiegészítése a rehabilitáció során alkalmazott fizikoterápiás kezeléseknek a gyógyulási folyamatok érdekében.

A lokálisan alkalmazott hidegterápiával fájdalomcsillapítás érhető el, míg a hideg és meleg hőmérséklet periodikus váltakozásával a vér- és nyirokkeringés serkentése történik, ami a salakanyagok fokozott távozását idézi elő a szervezetből, így a regenerációs időt lerövidítve. Kompressziós terápia és hidegterápia együttes alkalmazásával a salakanyagok ürülése és fájdalomcsökkentés egyaránt elérhető.

Milyen problémák esetén javasolt a game ready alkalmazása?

  • Mozgatószervrendszeri fáradásos és túlterheléses tünetek tünetek
  • Regenerációs és rehabilitációs folyamatok setén
  • Izom és ízületi sportsérülések

Mikor nem javasolt a game ready használata?

  • Vénagyulladás akut fázisai
  • Mélyvénás trombózis és tüdőödéma gyanúja vagy kórtörténete
  • Érelmeszesedés vagy krónikus alsóvégtagi ischaemia
  • Nyiroködéma vagy egyéb krónikus vénás betegség
  • Nem kezelt magas vérnyomás
  • Perifériás verőérbetegség

Kezelt területnek megfelelően szabad bőrfelületet biztosító ruházat viselése ajánlott a kezelés hatékony elvégzéséhez.

DS Medical

Szakértőnk

Kovács Mirjam
Kovács Mirjam
Fizioterapeuta
Több, mint 20 éve dolgozom az egészségügyben, és szakasszisztensként tevékenykedem a fizioterápia területén. Az évek során rengeteg tapaszt...Több, mint 20 éve dolgozom az egészségügyben, és szakasszisztensként tevékenykedem a fizioterápia területén. Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem, és számos betegnek segítettem abban, hogy visszanyerje mozgékonyságát és egészségét. Számomra az a legfontosabb, hogy a pácienseim jóléte és gyógyulása a középpontban álljon. Az egészségügyi szakemberként büszke vagyok arra, hogy segíthetek másoknak a fizikai rehabilitációban és az egészségük helyreállításában.
Game Ready

IDŐPONTFOGLALÁS

Foglaljon időpontot kényelmes, azonnal
vagy az alábbi elérhetőségeken